#marec07 2022, ponedeljek

Budilko sem imel na off. Noč ni bila mirna, pa še moje potrebe so vajene zgodnjih ur. Dvakrat sem šel odtočit in ko sva ostala sama v postelji, sem se prestavil na hrbet in se sprostil. Mali je potem dobro spal in prepustil sem se toku dogodkov. Ko bo vstal, bova šla, če bo oa zdaj, pa tudi prav. Upal sem, da ne bo jokal, ko se prebudi. To mi je najtežje, ker ko ni mamice in kliče mamico, je najtežje. Predvsem zame, ker ati je takrat v otrokovem pogledu že v štartu na drugem mestu. Torej štartal bom iz slabše pozicije.

Jutranji jok sva hitro zatrla. Do prihoda v kopalnico je bilo že vse v redu in bil je en tak mir, ki bi po mojih željah lahko trajal in trajal. Nisem čutil stresa, ki ga včasih, ko se riktamo za v vrtec in v službo. Imela sva ves dan pred sabo in nobene časovne zapore. Takrat bi lahko vzel v roke mobitel in bi napisal ta post. Ampak s tem bi ogrozil naklonjenost, ki je vladala v prostoru in jutranjem času.

Marec bo večinoma takšen, spet izvenserijski. Zame to pomeni izziv, da se prilagodim novim okoliščinam in da ne paničarim. Stvari je potrebno vzeti takšne kot so. Enih stvari ne moreš kontrolirati.